CeBIT 2012: Česká online služba iDoklad uspěla v mezinárodní soutěži European Seal of e-Excellence

První den mezinárodního veletrhu CeBIT přinesl české společnosti Cígler Software další ocenění pro projekt online fakturace iDoklad, tentokrát v soutěži „European Seal of e-Excellence“. Odborná porota desátého ročníku soutěže ocenila iDoklad především za mimořádný inovační přístup a vynikající marketing projektu.

iDoklad (v zahraničí prezentován pod názvem ItsMyBill) si za prvních jedenáct měsíců existence získal téměř 10.000 uživatelů a řadu ocenění v českých i mezinárodních soutěžích. Vedle již zmíněné European Seal of e-Excellence to bylo například vítězství v soutěži Your Business Your Fame v Las Vegas v loňském roce a řada ocenění získaných v českých soutěžích. iDoklad se tak rychle stal pravděpodobně nejoceňovanější on-line službou u nás.

Martin Cígler, předseda představenstva Cígler Software, při převzetí European Seal of e-Excellence 2012.

Rudolf Kotulán, šéf projektu iDoklad, předvádějící oceněnou službu na stánku Cígler Software

iDoklad je ideální volbou pro vedení agendy fakturace živnostníků a malých firem, kterým umožňuje vystavovat a spravovat faktury online v prostředí internetového prohlížeče a chytrých telefonů. Mezi uživateli je velmi oblíbený zejména pro svou přehlednost a maximální snadnost použití. Používat ho můžete začít ihned a zdarma na adrese www.idoklad.cz.

Drobného 555/49, 602 00 Brno, tomas.bobek@csw.czwww.money.cz, tel. +420 549 522 511