I kvalitní víno potřebuje kvalitní software

SONBERK, a.s., mezi znalci známé a moderní vinařství, první v historii České republiky, které získalo s vínem Ryzlink rýnský 2008 Velký Sonberk ocenění Regional Trophy World Wine Awards v Londýně za nejlepší bílé suché víno střední a východní Evropy, nejúspěšnější vinařství v historii Prague Wine Trophy, majitel spousty dalších významných ocenění, účastník řady světových výstav a náš dlouholetý partner, si vybral pro své podnikání vyspělý informační systém Money S4.

Vinařství SONBERK, a.s. vlastní jednu z nejstarších a nejvýznamnějších vinic, která byla na Mikulovsku známá již ve XIII. století. Vína jsou na ní sklízená i ošetřovaná ručně, vinařství se snaží o co nejmenší zásahy do přirozeného zrání hroznů. Roční produkce vína nepřesahuje 150 000 lahví bílých přívlastkových a speciálních vín. Důvodem omezeného množství je udržení co nejvyšší kvality celé produkce. A to se vinařství rozhodně daří. Pro svou práci využívá ERP systém Money S4 od firmy Cígler Software, jednoho z největších českých výrobců ekonomických a informačních systémů, jehož více než dvacetiletá tradice a know-how v oboru, dává všem uživatelům garanci bezproblémového provozu, spolehlivé technické podpory i dalšího možného rozvoje.

„Na začátku cesty byl naším důležitým partnerem v podnikání účetní program Money S3, ale jak jsme tak rostli, společně s námi rostly i naše požadavky, Money S3 nám začalo být už „malé“, potřebovali jsme systém vyspělejší, a tak jsme přešli na informační systém Money S4, který si nás získal velmi jednoduchým a intuitivním ovládáním, stabilním a bezpečným prostředím, zajišťující maximální výkonnost, většími možnostmi výstupů ze systému, celkovým zjednodušením práce,“ chválí výhody systému Vladimír Vajda, místopředseda představenstva.

„Na systému oceňuji bezproblémový převod dat z původního účetního programu na současný, lepší přehled a evidenci obchodovaných produktů. Z našeho rozhodnutí o nasazení Money S4 mám velmi dobrý pocit, efektivně skloubilo nízkou cenu a snadné nasazení systému nižších kategorií, ale současně také zajistilo funkce a možnosti pokročilých ERP systémů programovaných na míru. Tohle řešení mohu všem doporučit.“

Drobného 555/49, 602 00 Brno, tomas.bobek@csw.czwww.money.cz, tel. +420 549 522 51