1. srpna 2010 otevíráme v centru Brna nové Education & Research centre

1. srpna 2010 se brněnské sídlo společnosti CÍGLER SOFTWARE stěhuje do nově zrekonstruovaných prostor na Drobného ulici č. 49. Přesouvají se sem všechny obchodní aktivity, vývoj systémů i školicí centrum.

Pobočka Brno

Nové sídlo s kancelářskou plochou téměř 2000 m2 najdete v centru Brna, poblíž parku Lužánky a hotelu Boby centrum, v dolním rohu arboreta Mendelovy univerzity. Přes svoji polohu ve středu města je výborně dostupné jak MHD, tak autem, s dostatkem parkovacích míst přímo před objektem. V nové budově se nachází i školicí středisko vybavené nejmodernější počítačovou a audiovizuální technikou.

Otevírací doba a upřesnění kontaktů

Otevírací doba zůstává stejná, od pondělí do pátku 8:00–17:00. Stěhování se týká jen adresy společnosti, veškeré ostatní kontakty – telefony, e-maily, bankovní spojení atd. – zůstávají stejné.

V pátek 30. července dojde od 15:00 k přesouvání telefonních čísel na novou adresu – předpokládáme, že po jistou dobu mohou být linky nedostupné.

Jak se k nám dostanete?

• Autem: Disponujete-li GPS navigací, použijte adresu „Drobného 49, Brno“ popř. zadejte tyto souřadnice: S 49.21089° x V 16.61195°. Přijíždíte-li směrem od křižovatky ulic Sportovní, Pionýrská a Drobného, vydejte se po ulici Drobného nahoru do kopce (směrem na Černá Pole), po 200 metrech uvidíte na levé straně modré čelo budovy s nápisem Money. Zaparkovat můžete přímo před objektem.
  • MHD: Po příjezdu vlakem se vydáte od hlavního nádraží tramvají číslo 1 směr Řečkovice a pojedete čtyři stanice na zastávku Pionýrská. Zde vystoupíte, přejdete vpravo dolů na začátek ulice Pionýrská a zde nasednete na trolejbus číslo 25 nebo 26 ve směru Stará Osada (zastávka je na horním okraji parku Lužánky). Pojedete jen jednu stanici a vystoupíte na zastávce Zimní stadion. Ze zastávky trolejbusu uvidíte na levé straně silnice 200 m po směru jízdy trolejbusu modré čelo budovy s nápisem Money.
  • Při cestě z autobusového nádraží Zvonařka využijete autobusovou linku číslo 67 směr Jundrov a pojedete šest stanic opět na zastávku Zimní stadion. Odtud již půjdete pěšky po směru jízdy autobusu ke křižovatce, zde se odbočíte doprava kolem zmiňované zastávky trolejbusů 25 a 26 a dále 200 m shodnou trasou.