Nové Money S3 podporuje obchodní společnosti a internetové prodejce

Výrobce ekonomických a informačních systémů Cígler Software vyšel vstříc obchodním firmám a internetovým prodejcům, kteří nepotřebují vést účetnictví, ale zato požadují moderní fakturační a skladový systém s přehlednou evidencí objednávek. Nový komplet Money S3 Sklad neobsahuje moduly Daňová evidence a Podvojné účetnictví a je zaměřen výhradně na skladovou evidenci a související agendy. Obchodním firmám šetří náklady na pořízení systému a zjednodušuje obsluhu.

Money S3 je ekonomický systém, skládající se z nadstandardní škály vzájemně propojených modulů. Prodává se formou ucelených kompletů s rozdílnou skladbou funkcí. Dosud byly součástí každého z nich i účetní moduly Daňová evidence a Podvojné účetnictví. Řada obchodních firem a internetových prodejců si ale nechává účetnictví zpracovávat externě a účetní moduly tak zůstávaly nevyužité. V cenově zvýhodněném kompletu Sklad jsou proto nahrazeny speciálním modulem Finance, který obsahuje pouze Banku a Pokladnu. Na rozdíl od drtivé většiny účetních programů na českém trhu vyšlo Money S3 v tomto ohledu naplno vstříc požadavkům nemalému množství uživatelů.

Komplet Money S3 Sklad je zaměřený na vedení komplexní agendy obchodní firmy s nadstandardními požadavky na skladové hospodářství. Součástí kompletu je rozsáhlá evidence objednávek a nabídek, provázaná na fakturaci a adresář obchodních partnerů, s možností velmi snadného napojení na libovolný obchod na internetu. Díky absenci účetních modulů se uživatel nemusí zaobírat nadbytečnými účetními podrobnostmi a práce se systémem je výrazně rychlejší. Zachována zůstala možnost exportovat data externí účetní firmě včetně on-line přenosu dat.

Komplet Money S3 Sklad je možné dále rozšířit o širokou škálu nadstandardních modulů Money S3, jako jsou například mezi manažery oblíbenéSkladové analýzy, propojovací modul na internetové obchody E-shop konektor či mobilní prodej Mobile S3.

Více informací: www.money.cz/money-s3/sklad.

Drobného 555/49, 602 00 Brno, tomas.bobek@csw.czwww.money.cz, tel. +420 549 522 511