Nový web money.cz: Novinky, tipy, triky a navigace

14. 7. 2012 spustila společnost CÍGLER SOFTWARE nové internetové stránky na dosavadní adrese www.money.cz. Nový portál nabízí jednodušší navigaci, lepší popis produktů pro nové uživatele a zejména mnohem větší přehlednost stránek pro stávající uživatele všech systémů, zejména Money S3 a Money S4.

Nemůžete něco nalézt? Objevili jste chybu? Dejte nám vědět pomocí formuláře na konci stránky!

Nový portál www.money.cz má kromě jiného vzhledu i jinou strukturu a navigaci na stránkách. Tento článek je určený zejména stávajícím uživatelům, kterým pomůže s častými činnostmi: stažení nové verze, objednávka školení, servisního zásahu apod.

Hlavní novinky a změny

Nově jsou stránky některých produktů, konkrétně Money S3 a Money S4, rozděleny na sekce pro stávající a pro nové uživatele, mezi kterými lze snadno přepínat. To usnadní navigaci právě stávajícím uživatelům, které zajímají pouze služby určené jim: tedy aktualizace, školení, technická podpora a nebo třeba nabídka rozšiřujících modulů. Z webu byla odstraněna nabídka pokladního hardwaru, který se nyní nachází pouze v sekci Hardware našeho e-shopu.

Jak na nový web money.cz?

Hledáte některé informace či funkce, na které jste byli zvyklí, a které nyní nemůžete najít? Nezoufejte, všechny jsou i na novém webu, jen je možná napoprvé nenajdete tak snadno, jako dříve. Až si zvyknete, budete mít vše po ruce mnohem rychleji.

Aktualizace Money S3

Jak do sekce pro stávající uživatele

Jak do sekce pro stávající uživatele: produktový náhled

Potřebujete stáhnout aktualizaci Money S3? V prvé řadě se musíte přepnout do sekce pro stávající uživatele. To uděláte ze sekce Money S3 odkazem vpravo pod bannerem, anebo přímo z hlavní stránky pomocí „Produktového náhledu“, který se zobrazí při přejetí myší.

Zde můžete v pravém sloupci přímo zadat vaše licenční číslo a přejít k souborům ke stažení, nebo se přepnout do sekce Aktualizace, kde je na výběr více možností.

Uživatelé bez aktivní služby Podpora a aktualizace na daný rok ocení, že se k instalačním souborům dostanou zdarma po zadání exspirovaného licenčního čísla.

Poslední verzi Money S3 můžete navíc stáhnout přímo zde:

Aktualizace Money S3

Máte nějaký dotaz či připomínky k novému webu? Zeptejte se nás.

Zeptejte se nás

Zašlete nám dotaz, nebo nás kontaktujte.

Vaše jméno*

Společnost