Online fakturace iDoklad od Cígler Software je finalistou soutěže IT produkt roku 2011

Bezplatná služba pro online fakturaci v cloudu – iDoklad od Cígler Software, je oceňována nejen uživateli, ale i profesionály v porotách odborných soutěží. Na počátku června se iDoklad stal finalistou soutěže IT Produkt roku 2011.

IT Produkt 2011Aplikace iDoklad je bezplatná online služba pro vedení fakturace. S velkou oblibou ji využívají klienti, kteří hledají velmi snadné, pohodlné a rychlé řešení otázky „Co dělat, když chci fakturovat, ale nechci si pořizovat software pro vedení účetnictví?“. V takovém případě stačí jen zadat adresu www.idoklad.cz a s podporou cloud computingu a dalších špičkových technologií je do několika minut jejich otázka vyřešena.

I když by se iDoklad se svým startem v březnu roku 2011 mohl zdát začínajícím nováčkem, opak je pravdou. Nejlepším důkazem je jeho neustále stoupající obliba mezi uživateli, kterých si získal po dobu své existence více, než leckterý konkurenční projekt. Lví podíl na tom má především snadnost použití a přehlednost celé služby. Díky Windows Azure pak iDoklad nabízí maximální bezpečí pro data i dostupnost služby jako takové. A s použitím Microsoft Silverlight dovede iDoklad s uživatelským prostředím takové kousky, které se už „staří psi“ možná ani nenaučí.

Nezapomínejme rovněž, kdo za iDokladem stojí – je to jeden z nejvýznamnějších českých výrobců informačních a ekonomických systémů, společnost Cígler Software, známá především svými systémy řady Money. Možnost investovat do tohoto projektu své mnohaleté know-how a nasadit špičkový vývojový tým je citelně znát.

Dlouholeté zkušenosti vývojáři zúročili například i v tom, že neváhali a začali propojovat iDoklad s účetními a ERP systémy. Všechny systémy řady Money už s iDokladem nativně komunikují, ostatním je k dispozici pro vzájemnou výměnu dat otevřený formát XML. A to je věc, u které zbystří řada dalších zákazníků – mezi prvními nedočkavci jsou především účetní firmy. Nechat klienty pořizovat data v cloudu, stahovat si jejich doklady online do svého systému a odstranit tak jejich nudné přepisování, to určitě stojí za to.

Službu můžete ihned a zdarma používat na adrese www.idoklad.cz.

Drobného 555/49, 602 00 Brno, tomas.bobek@csw.czwww.money.cz, tel. +420 549 522 511