Společnost CÍGLER SOFTWARE obnovila nejvyšší stupeň certifikace společnosti Microsoft: Gold Certified Partner

Společnost Cígler Software potvrdila své významné postavení mezi IT firmami nejen v České republice, 20. března 2012 nám byl totiž prodloužen nejvyšší stupeň partnerství se společností Microsoft: Microsoft Gold Certified Partner. Výjimečná spolupráce byla podpořena kvalifikacemiISV/Software Solution Competency a Microsoft Business Solutions Competency. Tento certifikát udílí Microsoft svým nejvýznamějším obchodním partnerům a prokazuje tím míru jejich odbornosti a jejich význačné postavení na trhu.

Cígler Software dlouhodobě vyvíjí kvalitní řešení na technologiích společnosti Microsoft. Namátkou můžeme jmenovat .NET Framework či databázový stroj Microsoft SQL Server, využívaný pro chod a vývoj ERP Money S5, nebo cloudové prostředí Windows Azure a Microsoft Silverlight, na kterém „běží“ on-line fakturace iDoklad. Společnost Microsoft kromě certifikace uznává naše produkty i na jiných rovinách, příkladem může být první místo v celosvětové soutěži Your Business Your Fame získané v Los Angeles za cloudové řešení iDoklad či několik vítězství v Microsoft Industry Awards.

Certifikace od Microsoftu tak jen zastřešila řadu dalších výher, které z našich produktů dělají jednoznačně nejoceňovanější ekonomické a informační systémy u nás. Mezi ně patří například opakovaně získaná česká cena IT Produkt roku a jiné, nebo také zahraniční prestižní ocenění Slovak Gold (Money S3 a Money S5) či první místo v soutěži European Seal of e-Excellence.